Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met auto te water in Zierikzee

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.18 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 27-jarige man is dinsdagavond met zijn auto te water geraakt bij de Levensstrijdweg in Zierikzee.


In een bocht verloor de man, afkomstig uit Bosnië Herzegovina, rond 20.00 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hierna belandde de auto op zijn kop in de sloot. De bestuurder kon zelf uit zijn auto komen en had door het ongeval geen letsel opgelopen. Zijn auto raakte flink beschadigd.

De 27-jarige bestuurder werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Daar bleek dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur had gezeten. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (4-8-2009 om 23:32)
Inderdaad goed dat het goed is afgelopen maar nu weet ik weer waar mn belasting geld naar toe gaat !!En dat te bedenken wie ik er echt mee had kunnen helpen jammer hoor!
Volvo51 (4-8-2009 om 22:25)
En voor zo'n zatlap worden dan twee duikploegen en de nodige hulptroepen opgepiept.... Goed dat het zo is afgelopen maar het geeft toch een wat rare nasmaak.
Cookie-instellingen beheren