Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanrijding onder invloed Philippine

Toegevoegd: 17-08-2009, 20.05 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In de Zandstraat in Philippine vond maandag om 02.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. De betrokkene verkeerde onder invloed.
 
Een 19-jarige Terneuzense automobilist had de macht over zijn stuur verloren. Hij was in de berm beland en had een paal met verkeersborden en een houten hekwerk van een woning omver gereden.
 
De man had enkel een wondje aan zijn hand, maar de auto was zwaar beschadigd. Een blaastest wees uit dat de man 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Omdat hij een beginnend bestuurder is, moest hij zijn rijbewijs inleveren


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polderboy (18-8-2009 om 16:09)
Die mogen ze van mij zijn rijbewijs nooit meer terug geven en als ze hen iets terug willen geven dan geven ze hen of haar maar een fiest dat weet hij wat drank op hebben is.
Cookie-instellingen beheren