Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Hennepkwekerij ontdekt in Goes

Toegevoegd: 16-08-2009, 20.59 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan de J. A. vd. Groeskade in Goes is zondag om 02.10 uur een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.


Bij de politie kwam de melding binnen dat een deur van een woning open stond en dat er een ruit van de woning was vernield. Toen de politie een kijkje ging nemen trof zij in de woning een hennepkwekerij aan met 180 platen.

Ook werd de stroom afgetapt. De kwekerij is inmiddels ontruimd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (16-8-2009 om 21:32)
Aangezien deze meneer vast een flink zakcentje al heeft verdiend met de drugs business gewoon een boete van een paar ton geven. Idd een paar ton, anders staat er morgen weer een nieuwe kwekerij.! Laat hem maar zn hele leven werken voor deze illegale handel. Brengt niks ander dan crimi met zich mee
Cookie-instellingen beheren