Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dode bij ongeval in IJzendijke

Toegevoegd: 23-08-2009, 05.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Bij een ernstig ongeval op de Willemsweg in IJzendijke is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond 3.25 uur plaats. De bestuurder reed over de N61 van IJzendijke richting Schoondijke toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. De auto kwam in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder, een 21-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Terneuzen, raakte bekneld in het voertuig en is door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De 22-jarige bijrijder werd door de klap uit de auto geslingerd en is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De N61 tussen IJzendijke en Schoondijke is tijdens het onderzoek lange tijd afgesloten geweest.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsja (28-8-2009 om 13:16)
Mensen, ga niet disusseren over wie de schuld heeft of wat dan ook.. Hoogstwaarschijnlijk zullen ook de nabestaanden deze berichten lezen, dus let op wat je zegt.. Familie, vrienden gecondoleerd en super veel sterkte voor nu, maar vooral voor in de toekomst..!
Conny , (27-8-2009 om 09:15)
Wens de ouders veel sterkte toe met de verlies van davy hij was een goede vriend van onze zoon adrie .veel te jong was hij
Josje (26-8-2009 om 16:24)
Patrick en Trees heel veel sterkte met het zware verlies van jullie zoon davie. Ik heb hem nooit gekend, maar je hebt er wel altijd veel over verteld met liefde. veel sterkte, Liefs, Josje
Denise (25-8-2009 om 18:31)
Davy rust zacht jongen!! Sterkte aan familie en vrienden
Carlo & Esther (25-8-2009 om 16:03)
Waarom? Dat is steeds de vraag! Oneerlijk is steeds ons antwoord. We waren zo trots op je Davy dat dit jou moest overkomen we zullen je NOOIT vergeten. Patrick en Trees heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd . We zijn er voor jullie dag en nacht!!!
Siebe (25-8-2009 om 11:38)
De tijd stond even stil toen ik het nieuws hoorde.. Davie waarom jij je was net weer zo goed op gang .. We zullen echt missen davie Rust in Vrede Jongen .. Sander jij ook heel veel sterke ...
Cookie-instellingen beheren