Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Dode bij ongeval in IJzendijke

Toegevoegd: 23-08-2009, 05.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Bij een ernstig ongeval op de Willemsweg in IJzendijke is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond 3.25 uur plaats. De bestuurder reed over de N61 van IJzendijke richting Schoondijke toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. De auto kwam in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder, een 21-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Terneuzen, raakte bekneld in het voertuig en is door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


De 22-jarige bijrijder werd door de klap uit de auto geslingerd en is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De N61 tussen IJzendijke en Schoondijke is tijdens het onderzoek lange tijd afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saskia (24-8-2009 om 09:06)
VERSCHRIKKELIJK!!! Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden van Davy. En veel sterkte gewenst aan Sander en zijn familie. Het zal niet meevallen om zo'n verlies te verwerken.
Vaisonne (24-8-2009 om 08:31)
@Vlissinger, zoals je ziet staat dat nergens in mijn geplaatste bericht. Er staat maar 1 regel in mijn bericht en die is door verknippen van de redactie volledig uit zijn verband gerukt.
Priscilla (24-8-2009 om 00:37)
@ steven!! Ik vind het gewoon verschrikkelijk wat er gebeurd. Is dat zo vreemd?? En wil gewoon mn medeleven tonen! Denk na voor dat je wat zegt STEVEN!!
Sacha (23-8-2009 om 22:54)
Sterkte aan Sander en nabestaande!! Davy rip :(
Cynthia en Arjen (23-8-2009 om 22:33)
Rust zacht lieve jongen!!! Zo hard gewerk om beter te worden.....en dan dit.....Het ging zo goed met je!!! Je zal bij ons altijd in het hart blijven!!!! Veel sterkte aan de na bestaande........
Lianne (23-8-2009 om 22:16)
Hier zijn geen woorden voor! Ik wens de familie van davy veel sterkte in deze moeilijke tijd ! Hier zijn geen woorden voor! Sander ik ben er altijd voor je!! Liefs je stiefzusje
Cookie-instellingen beheren