Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Kat doodgeschoten in Koudekerke

Toegevoegd: 26-08-2009, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - In de omgeving van de Dishoekseweg in Koudekerke is deze week een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het diertje werd vermoedelijk tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur neergeschoten met een buks. De kat werd 's ochtends dood aangetroffen.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cape-vogel (26-8-2009 om 10:56)
Ik denk dat een grote vogel wraak heeft genomen op die rotkatten en er 1 heeft gedood zoals die katten al zovele jonge vogeltjes hebben vermoord. Van mij mogen katten vogelvrij worden , net als alle dieren in het wild. Kunnen honden ook eens meejagen.
Daan (26-8-2009 om 10:50)
Ze zouden het net als in de USA moeten moeten, afstraffen en vastzetten die lui!
Erik (26-8-2009 om 10:42)
Niet normaal,maar vraag me wel af: Elke dag word er gejaagd op fazanten, duiven, hazen etc.(Om te zwijgen over vlees eten en je leren laarzen). Nu is het een keer een kat. Enkel omdat in de perceptie van de mens een kat 'aaibaar' en 'lief' is, word er zwaar verontwaardigt gereageerd. Best gek toch?
Ikke (26-8-2009 om 10:40)
Ik kan het me wel voorstellen dat iemand zoiets doet.Die katten die doen hun behoeftes maar bij iemand anders in de tuin.Bij ons in de buurt ook,je houdt je tuintje netjes bij en dan komen die katten hun behoeftes weer doen.KATTENBELASTING aanschaffen.
Dierenliefhebber (26-8-2009 om 10:38)
Bah, wat een asociaal iemand om zoiets te doen. Blijkt wel dat zulke lui totaal geen inlevingsgevoelens hebben. Je zal er maar in de buurt wonen.
René (26-8-2009 om 10:29)
Het zou me goed doen te vernemen dat de dader ooit eens te grazen wordt genomen door een leeuw of tijger. En daarbij doodsangsten uitstaat eer hij of zij het loodje legt. Laf gedrag mag best flink gestraft worden... Wanneer leren wij nu eens dat wij mensen niet alleen op de wereld zijn?
Cookie-instellingen beheren