Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat doodgeschoten in Koudekerke

Toegevoegd: 26-08-2009, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - In de omgeving van de Dishoekseweg in Koudekerke is deze week een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het diertje werd vermoedelijk tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur neergeschoten met een buks. De kat werd 's ochtends dood aangetroffen.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (28-8-2009 om 13:44)
Al die trieste mensen! Het is erg genoeg voor het gezin die dit nieuws te verwerken krijgt, en diegene die dit op zn geweten heeft moet maar flink aangepakt worden!!Wat bezielt je om zoiets te doen en dan gaat het nog niet eens om het feit dat het een dier is, mens of dier behandel het met respect!
Kim (28-8-2009 om 13:43)
Wat leven we toch in een klote maatschappij, iedereen die elkaar afzeikt moeilijk doet en intollerant is.Waar is de tijd gebeleven waarin iedereen normaal met elkaar omging en elkaars mening respecteerde!! Al dat gevit op elkaar!!! Doe eens wat nuttigs met je leven kom op zeg!!!!
Dierenvriend (28-8-2009 om 13:17)
Alle mensen die hier schrijven van dat er kattenbelasting,schop geven,ze schijten in m'n tuin bla bla,al van dat soort berichtjes zijn ZIEK in hun hoofd! Met al dat soort berichtjes geven jullie aan,dat je het er eigenlijk wel mee eens bent. Het is een dier mensen,zoiets doe je niet. Triest !
Moeders (28-8-2009 om 12:57)
Ik heb al meer dan 40 jaar katten, maar mijn katten zijn altijd 's nachts binnen en gaan 's morgens pas naar buiten als ze op de bak zijn geweest. kattenbelasting en verplicht chippen ? DOEN !!!!! Dan ben je gelijk van het onverantwoord nestjes fokken af ! Dan kies je meer bewust voor een dier !!
Zoop (28-8-2009 om 12:52)
@ harry, wees dan maar blij dat je niet bij mij in de buurt woont.
Roxanne (28-8-2009 om 12:39)
Hoe afschuwelijk u praat over katten, maak ik uit op dat u geen dierenvriend ben.. Ik vraag me dan ook ten zeerste af.. zijn u honden wel veilig bij u? Met grote vrees...
Cookie-instellingen beheren