Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat doodgeschoten in Koudekerke

Toegevoegd: 26-08-2009, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - In de omgeving van de Dishoekseweg in Koudekerke is deze week een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het diertje werd vermoedelijk tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur neergeschoten met een buks. De kat werd 's ochtends dood aangetroffen.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (28-8-2009 om 12:34)
Goed gezien Harry, ik denk dat ik maar eens een hond aan moet schaffen. Mischien kan ik hem in de tuin van die kattenbezitters laten schijten, en wie staan er dan gelijk met de grootste bek aan je deur? Er helpt niets tegen kattenoverlast (ervaring) alleen inderdaad een kogel.
Harry (28-8-2009 om 11:57)
Iedereen die een kat heeft moet maar eens kattenbelasting gaan betalen...Moet ik tenslotte ook 235 eurie per jaar...Voor 2 honden!! En mogen we nog steeds niet bij een ander in de tuin schijten...Maar als ik een kat in mijn tuin zie laat ik gewoon mijn honden los dan hou je kat maar lekker binnen.
Dierenvriend (28-8-2009 om 11:49)
Er zijn ook andere effectievere manieren om overlast te voorkomen en/of op te lossen: praat erover! Maar door het toenemend aantal egoisten in onze samenleving kan dat blijkbaar niet meer.
O c (28-8-2009 om 11:23)
Hou toch op!!!!!! je hebt mensen haters en dieren haters,de grootste beesten zijn de mensen zelf,van een dier krijg je meer liefde en genegendheid dan van de mensen zelf,
Ook dierenliefhebber (28-8-2009 om 10:58)
Ik hou ook van dieren maar snap de hele komotie niet echt. we schieten dagelijks dieren af om ze te consumeren en daar hoor je ook niemand over... dat zijn ook dieren die zich toch ook niet kunnen verweren.. sorry hoor maar men hoort een kat gewoon binnen te houden en niet op straat te bonjouren...
Kattenliefhebster (vervolg) (28-8-2009 om 10:27)
En trouwens: niemand heeft het bericht echt goed gelezen. Waar staat dan dat die kat aan het poepen of plassen was? Ik leef mee met die buurvrouw die het droevige nieuws aan het baasje moet vertellen. Een beest neerknallen als de eigenaars met vakantie zijn die een oppas hebben geregeld, ZO LAF!!!
Cookie-instellingen beheren