Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Kat doodgeschoten in Koudekerke

Toegevoegd: 26-08-2009, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - In de omgeving van de Dishoekseweg in Koudekerke is deze week een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het diertje werd vermoedelijk tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur neergeschoten met een buks. De kat werd 's ochtends dood aangetroffen.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kattenliefhebster (28-8-2009 om 10:24)
@Kees: Leef jij zo mee met de dader? Dan schuilt in jou ook een potentiele (katten?) moordenaar. Omgeving van Kees: pas aub goed op je katten, kinderen etc. want hun leven is niet zeker.
Marga-Dierenhulp-Walcheren (28-8-2009 om 10:15)
@Kattenhater (26-8-2009 om 15:21 uur): Jij woont toch wel op een flatje zeker? En anders HEEL snel verhuizen. Mensen zo als jij hebben altijd en eeuwig wat te zeiken. Is het geen kat dan is het wel iets anders waar je niet tegen kan.
Souburger (28-8-2009 om 10:06)
Dierenliefhebbers hou toch met dat gezeur over die dader,julie willen toch een kat,laat ze dan in julie eigen tuin schijten en pissen,of neem gewoon geen kat .ik geef ze een rot schop als ik ze in mijn eigen tuin tegen kom .
Edje (27-8-2009 om 23:21)
Wat een gezeik zeg kees bv en vele andere het is toch een dier of nie moet je dit dan maaar doen ?wat als zelf je behoefte moet doen in het wild moeten ze je dan ook afschieten kom op zeg politie onderzoek die zooi maar en kat buiten heeft geen goede baas ?waarom niet ?<kattenluik></kattenluik>
Twas maar een kat (27-8-2009 om 22:42)
Als er een mens wordt neergeschoten dan zijn we het na 2 dagen al vergeten en niemand die er nog iets van zegt. Wordt er een simpele " waarschijnlijk een rotkat in de ogen van de dader" dan is het bijna wereld nieuws zo erg en zielig als het is. Kom op mensen, doe nie zo kattig.
Pieter (27-8-2009 om 22:27)
Ach, mensen. Laat we wel wezen een kat is geen huisdier. Blijkt ook wel, de meeste tijd zit zo'n beest buiten en bezorgt overlast aan derden. Commentaar is dan: "Ik kan mijn kat niet binnenhouden". Ik zal zo'n diertje niets doen, maar andere denken er anders over. Begrijpelijk met zo'n reactie.
Cookie-instellingen beheren