Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval A58 Ritthem

Toegevoegd: 19-05-2024, 11.07 uur - Update: 19-05-2024, 11.26 uur
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Ayala Telehala

RITTHEM - Vanochtend heeft op de A58 bij Ritthem een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Zeker twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen was zwaargewond, zo meldt de politie.

Rond 04.45 uur werden de politie en ambulancedienst ingelicht over het ongeval, dat gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Ter plaatse troffen agenten een beschadigde personenauto aan die in de berm was geraakt en vervolgens over de kop was geslagen. Bij de auto bevonden zich drie personen: de 18-jarige bestuurder en twee minderjarige passagiers: een 16-jarig meisje uit Goes en een 17-jarig meisje uit Vlissingen.

Zeker twee van de drie bleken gewond te zijn. Zij zijn ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het meisje uit Goes bleek zwaarder letsel te hebben opgelopen. Zij is opgenomen in het ziekenhuis. De politie onderzoekt of de bestuurder al dan niet onder invloed reed ten tijde van het ongeluk. De Vlissinger had namelijk een 'positieve' uitslag op de speekseltest. Hij had dus mogelijk drugs gebruikt. De uitslag van een bloedonderzoek zal hier op een later moment uitsluitsel over geven.

De zwaar beschadigde personenauto moest worden getakeld door een bergingsbedrijf. Rond 06.00 uur was de snelweg weer helemaal vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kano (21-5-2024 om 21:34)
Ik vind het jammer met alle vooroordelen die ik heb gelezen. Wat er ook is gebeurt mijn gedachten zijn bij de meiden en bij de families. Ik wens allen veel sterkte en dat iedereen weer gaat herstellen. Maar in der daad vind ik ook dat kinderen van 16 en 17 om deze tijd eigenlijk thuis moeten zijn. Anders is er niets te beoordelen want we zijn er niet bij geweest.
Ik (21-5-2024 om 08:03)
Ik zal niet veel zeggen,maar deze meisjes horen op die tijd in bed te liggen. Ik ben een moderne ouder,maar dit is te gek. Ze zijn net uit de luier.
Anooo (20-5-2024 om 22:02)
Maar filmen en posten op Snapchat na het ongeluk was zeer belangrijk voor t jonge bestuurder ;)
Drica (20-5-2024 om 17:03)
@ familie en "anoniem" spreken is zilver en zwijgen vooral nu is goud!
Moon (20-5-2024 om 11:30)
Tja wat is het nu? Drugs of afgesneden worden om die tijd....... Je wordt niet zomaar afgesneden toch? Ik rij ook wel eens op de weg en zelfs als het spits is snijden ze je zomaar niet af dat doen de malloten alleen als je ze dwars zit door niet naar links te gaan of ze de braketest geeft als ze te dicht op je zitten. Dat lijkt me op dit tijdstip beetje onwaarschijnlijk, maar ja de familie ( die er niet bij was) weet het beter. En voor de meisjes ten eerste hoor je op dit tijdstip gewoon thuis in je bed te liggen, naar hoop dat jullie er niets aan overhouden en de volgende keer niet meer bij xo een opgewonden standje instappen. En voor de bestuurder .....hoop dat je ervan geleerd hebt!!
Vlissinger (19-5-2024 om 22:56)
Anoniem, en jij bent een bekende van de bestuurder? Een positieve speekseltest gebeurt niet snel. En als je gewoon goed in je spiegels kijkt, dan hoef je eigenlijk nooit uit te wijken omdat je het voor kan zijn. Maar de jongeman is nog maar 18 lees ik net, een beginnend bestuurder. Mocht hij echt nuchter zijn geweest, dan neem ik mijn woorden terug.
Cookie-instellingen beheren