Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval A58 Ritthem

Toegevoegd: 19-05-2024, 11.07 uur - Update: 19-05-2024, 11.26 uur
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Ayala Telehala

RITTHEM - Vanochtend heeft op de A58 bij Ritthem een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Zeker twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen was zwaargewond, zo meldt de politie.

Rond 04.45 uur werden de politie en ambulancedienst ingelicht over het ongeval, dat gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Ter plaatse troffen agenten een beschadigde personenauto aan die in de berm was geraakt en vervolgens over de kop was geslagen. Bij de auto bevonden zich drie personen: de 18-jarige bestuurder en twee minderjarige passagiers: een 16-jarig meisje uit Goes en een 17-jarig meisje uit Vlissingen.

Zeker twee van de drie bleken gewond te zijn. Zij zijn ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het meisje uit Goes bleek zwaarder letsel te hebben opgelopen. Zij is opgenomen in het ziekenhuis. De politie onderzoekt of de bestuurder al dan niet onder invloed reed ten tijde van het ongeluk. De Vlissinger had namelijk een 'positieve' uitslag op de speekseltest. Hij had dus mogelijk drugs gebruikt. De uitslag van een bloedonderzoek zal hier op een later moment uitsluitsel over geven.

De zwaar beschadigde personenauto moest worden getakeld door een bergingsbedrijf. Rond 06.00 uur was de snelweg weer helemaal vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (19-5-2024 om 22:34)
@Ononiem: Mijn achtertuin grenst aan de A58 en ik kan je verzekeren dan het rond 4:45 op Pinksterzondag een uitgestorven strook asfalt is. Dus crashen en een onbekende ander de schuld geven gaat er bij mij en veel andere reageerders niet in, hoeveel familieleden en maten van de brokkenpiloot hem ook vrij proberen te pleiten.
Anoniem (19-5-2024 om 20:13)
Voor iedereen die een reactie heeft geplaats met een fijn voor oordeel! Waar je ogen niet waren moet de mond niet spreken!! Deze bestuurder was NIET onder invloed van drank of drugs!!!! Deze bestuurder moest uitwijken voor een andere auto die 1 veeeeel te hard reed en 2 van de linkerbaan plots op de rechterbaan kwam waardoor deze bestuurder geen keus had dan uitwijken met alle gevolgen van dien! Dus als je niet weet hoe en wat hou lekker je oordeel voor jezelf en pas als je weet hoe het echt zit dan praten inplaats van gelijk Deze bestuurder de grond in te trappen!!!!!!!
Ononiem (19-5-2024 om 19:50)
@Joris ten eerste hoe kan je weten dat de rijstrook bijna leeg was?? Ten tweede de bestuurder moest uitwijken voor een mongool die met een bloedgang kwam aanrijden en zelf niet op de linker baan kon blijven waardoor de bestuurder geen keus had waardoor de auto in een slip is gekomen! En als laatste de bestuurder heeft wel degelijk verstandelijk capaciteit en verantwoordelijkheid gevoel! Als je ogen er niet bij zijn geweest moet je mond niet spreken, dus wat verstandelijke capaciteiten betreft trek je aan het kortste eind wand je was er niet bij maar wel oordelen!!
Loes (19-5-2024 om 17:34)
Je moet ook bezig houden met auto rijden en natuurlijk was die nuchter dat zeggen ze allemaal. Maar al met al zich voelen als God en toch gecrasht.
Klaas vaak (19-5-2024 om 16:36)
@Ryley, Of je komt er ineens achter dat je familie lid aan de do do dope zit. Hij zou het ook al in de middag gebruikt kunnen hebben. We wachten het af.
J (19-5-2024 om 15:00)
Als je word afgesneden en de andere bestuurder rijd door, aan wie ligt het dan? Niet zomaar de conclusie trekken als je de helft niet weet.
Cookie-instellingen beheren