Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval A58 Ritthem

Toegevoegd: 19-05-2024, 11.07 uur - Update: 19-05-2024, 11.26 uur
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
De auto raakte zwaarbeschadigd bij het ongeval.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Ayala Telehala

RITTHEM - Vanochtend heeft op de A58 bij Ritthem een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Zeker twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen was zwaargewond, zo meldt de politie.

Rond 04.45 uur werden de politie en ambulancedienst ingelicht over het ongeval, dat gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Ter plaatse troffen agenten een beschadigde personenauto aan die in de berm was geraakt en vervolgens over de kop was geslagen. Bij de auto bevonden zich drie personen: de 18-jarige bestuurder en twee minderjarige passagiers: een 16-jarig meisje uit Goes en een 17-jarig meisje uit Vlissingen.

Zeker twee van de drie bleken gewond te zijn. Zij zijn ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het meisje uit Goes bleek zwaarder letsel te hebben opgelopen. Zij is opgenomen in het ziekenhuis. De politie onderzoekt of de bestuurder al dan niet onder invloed reed ten tijde van het ongeluk. De Vlissinger had namelijk een 'positieve' uitslag op de speekseltest. Hij had dus mogelijk drugs gebruikt. De uitslag van een bloedonderzoek zal hier op een later moment uitsluitsel over geven.

De zwaar beschadigde personenauto moest worden getakeld door een bergingsbedrijf. Rond 06.00 uur was de snelweg weer helemaal vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@rk (19-5-2024 om 13:55)
Onder invloed en crashen. Daar smult de verzekeringsmaatschappij van dus z'n ouders of hijzelf kunnen fluiten naar het geld.
Vlissinger (19-5-2024 om 12:31)
Welja joh, schijt aan de veiligheid van anderen. Het is de laatste tijd weer vaak raak met crashende lompe egoisten. Geen medelijden mee als ze zelf gewond raken. De volgende keer graag een boom. Beter dat, dan dat je straks een kind doodrijdt.Maar ze vinden stuk voor stuk dat ze nog geweldig kunnen rijden hoor onder invloed. Zie keer op keer het resultaat op HVZeeland.
Joris (19-5-2024 om 12:28)
@Ryley: Zou heel mooi zijn als de bestuurder nuchter was, maar laten we de resultaten van het onderzoek even afwachten. Vraag blijft wel hoe je op een bijna lege strook asfalt van 10 meter breed zo kan crashen en het leven van 2 minderjarigen in gevaar brengen. Misschien wel niet onder invloed maar niet de verstandelijke capaciteit of het verantwoordelijkheidsgevoel hebben om een voertuig veilig over de weg te bewegen.
Ryley Dorothea (19-5-2024 om 11:41)
Als familie lid van de bestuurder kan ik bevestigen dat de bestuurder op het moment van het ongeval nuchter was
Cookie-instellingen beheren