Weerbericht:
Bewolkt, vanavond regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Bevrijding bij ongeval op N664

Toegevoegd: 13-09-2009, 17.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer heeft zondagmiddag een deur uit een auto geknipt na een aanrijding in 's-Heer Arendskerke.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 16.35 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising van de Nijverheidsstraat en de Nieuwe Rijksweg (N664).  De brandweer van 's-Heer Arendskerke kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. Van één van de auto's werd een deur verwijderd.
 
De politie heeft nog geen informatie over het aantal slachtoffers en hun verwondingen. Het wegdek is na het ongeluk gereinigd. De beide voertuigen zijn weggesleept door bergingsbedrijf Van Mourik.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (13-9-2009 om 23:07)
@Wakker: maak jij nooit eens fouten?
Getuige (13-9-2009 om 21:53)
@Wakker: Wat ben jij een lekkere simpele ziel zeg... heerlijk gewoon ;-) Hetgeen jij beschrijft had niets van doen met de botsing (waarvan ik getuige was).
Wakker (13-9-2009 om 18:29)
Hoe krijgen ze het voor elkaar??? Stoplicht, rijexamens, hokken vol ambtenaren met geldbuidels en nog tegen elkaar aan knallen. Rijbewijs intrekken???
Cookie-instellingen beheren