Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Weer brand bij sloperij Terneuzen

Toegevoegd: 13-09-2009, 19.29 uur
Weer brand bij sloperij Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De eigenaar van sloophandel Driewegen heeft het er inmiddels helemaal mee gehad. In de nacht van zaterdag op zondag heeft hij opnieuw een brand ontdekt op zijn bedrijventerrein. Ook deze keer ging het om een stapel houten balken die achter op het terrein liggen opgeslagen.


Van de in totaal vijf branden die gewoed hebben op het bedrijventerrein is dit de derde in wel
zeer korte tijd. ''Alweer hetzelfde pand? Wanneer houdt het is een keer op'' is de reactie van voorbijgangers. De eigenaar van een naastgelegen pand zegt al niet meer voor twee uur te kunnen slapen door de branden. Opmerkelijk is namelijk dat de laatste drie branden plaatsvonden tussen 23:00 en 01:00 uur op de zaterdagavond/nacht.

De brandweer kwam ter plaatse om het smeulende hout te blussen. Volgens de politie is het niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Wel wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.Vermeer (13-9-2009 om 20:16)
Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat wat daar gebeurt een goed Hollandse traditie betreft, namelijk mensen wegpesten.... schandalig!