Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Ongeval op Hoofdweg Terneuzen

Toegevoegd: 07-10-2009, 23.30 uur
Ongeval op Hoofdweg Terneuzen
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Hoofdweg (N290) tussen Terneuzen en de brug van Sluiskil heeft woensdagmiddag rond 16:15 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen.


Het ongeval vond plaats op de kruising voor de brug van Sluiskil aan de kant van Terneuzen. De brandweer rukte aanvankelijk met meerdere voertuigen uit voor een beknelling. Ter plaatse werd echter duidelijk dat van een beknelling geen sprake was. De brandweer kon dan ook vrijwel direct weer terug naar de kazerne.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse. Over eventuele gewonden en de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Het verkeer had op wat vertraging na geen last van hinder.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (9-10-2009 om 00:28)
Was anders had je zo'n langzame brommobiel wel gezien en op tijd geremd maar op de tweede rijbaan richting brug rijden meestal de mensen die ozo haast hebben dat ze niks zien wel even alle feiten ervan weten voordat we oordelen mensen
Petra (9-10-2009 om 00:27)
De bestuurder van het 45 km autotje was geen bejaarde en hij reed niet op de hoofdweg. Hij stak de hoofdweg over omdat hij door een bestuurder op de rechte rijstrook voorrang kreeg en is in de flank aangereden door een bestuurder met rijbewijs die ook niet aan het opletten
Ik (8-10-2009 om 17:50)
Levensgevaarlijk die brommobielen op de weg. Het zijn veelal ouderen die niet scherp genoeg meer zijn om een voertuig te besturen. Voor je het weet zit je er tegenaan.
Hennie (8-10-2009 om 14:00)
Laten we gewoon nog meer invalidenkarren op de weg toelaten; gevolg meer ongelukken en veel oude gepensioneerde doden die nooit in staat waren het rijbewijs te halen waardoor de betalings balans kan worden aangepast. Sorry voor de andere chauffeur.
Sluiskillenaar (8-10-2009 om 11:56)
Daar kon je op wachten.... 45km-autootje, slecht zicht, en op een drukke doorgaande weg..
Henk (8-10-2009 om 11:23)
En ook dit is een zeer gevaarlijk kruispunt in Terneuzen. Er zijn in het verleden hier al meer ongelukken gebeurt, waarbij helaas ook doden waren. Aan de andere zijde van de brug staan wel stoplichten, waarom hier niet??
Cookie-instellingen beheren