Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Dronken Duitser slingert op snelweg

Toegevoegd: 07-10-2009, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige Duitse automobilist.


Agenten zagen rond 01.30 uur een Duitse auto met vreemd weggedrag over de A58 rijden ter hoogte van Rilland. De automobilist reed met lage snelheid, slingerend over beide rijstroken. Op de linkerrijbaan trapte hij ineens op de rem. De automobilist werd aan de kant gezet en al snel bleek dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur had gezeten.

De man werd overgebracht naar het politiebureau in Tholen waar zijn rijbewijs werd ingevorderd. Uit de ademanalyse bleek dat hij drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Agenten hebben hem naar zijn verblijfadres gebracht.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (7-10-2009 om 22:53)
Wat een service zeg v/d politie,tegenwoordig wordt je thuis gebracht,als je dronken achter het stuur hebt gezeten, belachelijk gewoon.
Joke (7-10-2009 om 20:14)
Ik dacht dat de politie het zo druk had ? gaan ze nog een beetje voor taxi spelen laat zo'n zuipert lekker terug lopen
Felien (7-10-2009 om 17:33)
Jeetje, je kan dronken zijn, of te diep in het glaasje hebben gekeken,maar dat weet je van jezelf ook wel. Dan stap je toch niet meer in de auto?????? Dit is vragen om moeilijkheden,Toch?????
Jan de Jong (7-10-2009 om 17:09)
Waarom moet iemand die geld genoeg heeft om zich te bezatten,én om auto te rijden, door de politie worden thuisgebracht? De politie heeft toch wel belangrijker zaken te doen? Wie z'n gat verbrand moet op de blaren zitten.
Cookie-instellingen beheren