Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij kettingbotsing in Axel

Toegevoegd: 06-10-2009, 09.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Tractaatweg tussen Axel en Sas van Gent is vanochtend een ernstige aanrijding gebeurd. Twee mensen raakten gewond.

Het ongeval, een kettingbotsing tussen vier personenauto's en een bedrijfsbus, deed zich rond 08.00 uur voor ter hoogte van hectometerpaaltje 6,4. De brandweer rukte uit omdat er sprake was van een beknelling. Het dak van één van de voertuigen is opengeknipt om de gewonden te kunnen bevrijden.

Twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend. De weg werd na het ongeval afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt de toedracht van de botsing.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (7-10-2009 om 22:31)
DOMME JAAP! Dit is een ongeluk zonder te wijzen!ik hoop dat het goed gaat met deze bestuurders, sterkte!
Een brandweerman (7-10-2009 om 19:46)
Leontien, sommige gereedschappen bevinden zich op het dak van de brandweerauto en om daarbij te kunnen moet je het arbo-rek waarop de ladder o.a ook zit laten zakken.
O.Winkelman (7-10-2009 om 17:31)
De wegen zijn NIET gevaarlijk, slechts de mafkezen die zich erop begeven
Roeland (7-10-2009 om 13:27)
Ehm, Jaap, Waar baseer je dit scenario op? Ik kan nog tal andere scenarios bedenken.. Knap werk in ieder geval (NOT!)
Hadassa (7-10-2009 om 10:17)
Hopelijk komt het goed. Lieve mensen, kijk in het vervolg heel goed uit in het verkeer he
Rode auto (7-10-2009 om 09:08)
@ Jaap, Het is zinloos te gaan speculeren naar de oorzaak(of andere derglijke opmerkingen te maken) van het ongeval als je er zelf niet bij bent geweest of hebt zien gebeuren. Hetgeen ik wel (helaas) kan zeggen. Daarbij kan ik ook zeggen dat jou 'oorzaken' totaal niet kloppen.
Cookie-instellingen beheren