Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bus in sloot na aanrijding trekker

Toegevoegd: 05-10-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Een bus met daarin een groep schoolkinderen is maandag aan het einde van de middag in Lewedorp in een sloot gereden.

De bus kwam door nog onbekende oorzaak op de Postweg in botsing met een afslaande trekker met oplegger, welke gevuld was met aardappelen. De harmonica-aardgasbus van Connexxion kwam in een naast de weg gelegen greppel tot stilstand. Geen van de inzittenden van de bus raakte gewond. Ook de bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Een Belgisch bedrijf is ter plekke gekomen om de bus te takelen. De weg is enige tijd deels gestremd geweest.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (9-10-2009 om 19:55)
En ik ben als vader van een dochter die in die bus zat dankbaar dat er geen gewonden zijn gevallen!!! Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Condor (9-10-2009 om 11:09)
Touringcarchauffeur... tssss je maakt jezelf er wel heel makkelijk vanaf. Ik ben gewoon weggebruiker en rij ook gemiddeld zo rond 200 km per dag. En wat voor chauffeurs van taxi en bus ik dan tegenkom, dat wil je niet weten. Echt a-sociaal gedrag. In Goes hebben ze het voor elkaar met die rotonde
Gerard (8-10-2009 om 19:02)
Jullie moeten eens niet zo lullig over die "mies"doen!! het is de schuld van de buschauffeur want die boer had allang richting aangegeven en toen ging hij er pas langs en ik vind het kinderachtig dat jullie zo gaan doen over iemands spelling in zo een reactie en die mies heeft egt gelijk!!
Objectief2 (8-10-2009 om 01:12)
Daarmee vel ik geen oordeel over wie hier fout was. Generaliseren doe ik ook niet, want dan bedoel ik, zonder uitzondering, de hele beroepsgroep. Maar laten we wel eerlijk zijn. Bussen en taxi's drammen vaak echt onverantwoord door. Ga ik er niet omheen dat gewone weggebruikers dat evenzeer doen.
Objectief1 (8-10-2009 om 01:05)
Met de wijze waarop ene Mies het brengt ben ik het ook niet helemaal eens. Laat dat gezegd zijn. Maar nu gaan we toch zeker niet allemaal hypocriet doen. Geen één van allen ooit een bumperklevende bus achter je gehad waar je 80 mag. Of een taxi gezien die je met 80 voorbij komt daar waar je 50 mag?
Iemand die in die bus zat (7-10-2009 om 20:45)
Gelukkig zijn de mensen die menen de chauffeurs van de trekker of de bus af te moeten kraken zelf helemaal zonder fouten...
Cookie-instellingen beheren