Weerbericht:
Vannacht opklaringen, overdag een enkele bui. Woensdag regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bus in sloot na aanrijding trekker

Toegevoegd: 05-10-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Een bus met daarin een groep schoolkinderen is maandag aan het einde van de middag in Lewedorp in een sloot gereden.

De bus kwam door nog onbekende oorzaak op de Postweg in botsing met een afslaande trekker met oplegger, welke gevuld was met aardappelen. De harmonica-aardgasbus van Connexxion kwam in een naast de weg gelegen greppel tot stilstand. Geen van de inzittenden van de bus raakte gewond. Ook de bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Een Belgisch bedrijf is ter plekke gekomen om de bus te takelen. De weg is enige tijd deels gestremd geweest.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (7-10-2009 om 19:20)
Even over rijlessen bij je lokale rijschool: deze zijn ook niet allemaal even goed, als bus-chauffeur maak ik regelmatig mee dat ze leerlingen op de rotondes voor laten schieten zodat ik in de remmen moet, en bij haltes wegrijden wordt door de meeste rijscholen als hinderlijk ervaren,
Leerling die in die bus zat (7-10-2009 om 16:38)
@mies Fijn dat je meeleeft met 'die kindertjes' Maar ik zou m'n woorden terugnemen over die buschauffeur. Het is nog onbekend wie de schuldige was.
Ouder (7-10-2009 om 12:19)
Word 's tijd dat er meer bussen komen, en de chauffeurs gescreend worden. Mijn zoon is meerdere malen in de bus onwel geworden door tekort aan zuurstof doordat ze die bussen vol proppen. En dan maar niet te praten over de manier van doen van chauffeurs. Bezuinigen moet je niet op mensen levens doen
Jj (7-10-2009 om 09:17)
Beste Mies,wat ik even kwijt wil is dat je een collega van ons die jaren op de weg zit, en prima chauffeur is even een trap na geeft .maar als je zo rijdt als je schrijft moet jij ook nog veel leren .!!!!!!!!
Marjoke (6-10-2009 om 23:07)
Een trekker met oplegger is een vrachtwagencombiantie, men bedoelt hier een tractor met aanhangwagen.
Nickey (6-10-2009 om 21:11)
Beste Mies ik als taxichauffeur voel me geroepen om op jou reaktie te reageren.Ik rij dagelijks op de weg, gemiddeld 200 km per dag en kom genoeg assiocale Miesjes tegen of hoe ze dan ook heten. Dus wat ik hier mee wil zeggen is hou eens op om ons beroep te schande te zetten .