Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Politie bekeurt in Grijpskerke

Toegevoegd: 06-10-2009, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - De politie heeft dinsdagmiddag enkele doorgaande automobilisten bekeurd die op een weg reden die alleen bedoeld is voor bestemmingsverkeer.

De controle vond tussen 17.00 uur en 18.00 uur plaats op de Jacob Catsweg in Grijpskerke. De controle vond plaats naar aanleiding van klachten van buurtbewoners. In deze straat geldt een verbod voor motorrijtuigen wat regelmatig genegeerd zou worden.

Vier automobilisten zijn bekeurd omdat ze niet konden aantonen dat zij bestemmingsverkeer waren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mee eens (8-10-2009 om 00:51)
@Dave+J.V. - Beetje kort door de bocht. Heb je er niks te zoeken, dan hoef je er ook niet te zijn. Prima maatregel om tegen sluipverkeer. Voor jullie zijn er vast nog wegen genoeg die naar Rome (huis) leiden. Zo maken we niet van iedere straat een doorgaande straat. Want die zijn irritant, hè Dave?
Leutje (7-10-2009 om 17:27)
Het is misschien niet bij iedereen bekend dat de Jacobs Catsweg dagelijks gebruikt wordt door heel veel scholieren uit Oostkapelle en Grijpskerke die naar de middelbare scholen in Middelburg fietsen. Het gaat niet om de bewoners, maar om de veiligheid van schoolkinderen.De Midd.b.weg is geen omweg!
Nico (7-10-2009 om 16:54)
Dat ze door de jacobcatsweg rijd kan ik nog wel mee leven maar ze rijden niet maar scheuren dat dat noem ik asociaal en zeker als je daar met een fiets rijdt en de berm in moet .
Jan van Souburg (7-10-2009 om 15:19)
Zo'n afsluiting is onwettig en wel om het simpele reden dat het een openbare weg is die aangelegd is door en met gemeenschaps geld. Dit is geen prive straat voor de bewoners!
J.Vergeer (7-10-2009 om 10:42)
Dat afsluiten van de wegen overal in onze provincie valt bij mij onder de noemer verkeersfascisme. Twee of drie bewoners klagen over wat verkeer en hup het waterschap of de provincie gooit weer een weg dicht. De politie is daarna de zondebok die de stomme plannen tot uitvoering mogen brengen.
Leutje (7-10-2009 om 08:59)
Wat mij betreft mogen ze daar veel vaker controleren. Ik fiets daar dagelijks en wordt regelmatig bijna van de sokken gereden door automobilisten. De weg is bochtig en onoverzichtelijk, maar doordat ze waarschijnlijk haast hebben komen ze met hoge snelheid de bochten door. Ook auto's met caravans.
Cookie-instellingen beheren