Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst op beweegbaar paaltje

Toegevoegd: 09-10-2009, 08.44 uur
Auto botst op beweegbaar paaltje
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Kromme Weele in Middelburg is donderdagavond een auto op een beweegbaar paaltje gereden. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeval vond rond 23.50 uur plaats. De bestuurder, een 24-jarige man uit de gemeente Middelburg reed vanuit de richting van de Vlasmarkt richting de Seisstraat. De man reed over het paaltje toen deze omlaag stond, maar plotseling kwam de elektrische paal omhoog. Door de klap kwam de 20-jarige passagier uit Goes met zijn hoofd tegen de voorruit. De man werd gecontroleerd door de ambulancedienst maar hij raakte niet ernstig gewond.


Door de botsing liep een grote hoeveelheid koelvloeistof en olie de weg op. De gemeente Middelburg is met een veegwagen ter plekke gekomen om het geheel schoon te maken. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de kapotte auto geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.Vergeer (9-10-2009 om 15:15)
Of je wel of niet in die straat mag rijden is totaal irrelevant. Als je fout bent dan hoor je een bekeuring te krijgen. De vraag is meer of de gemeente je risico op lichamelijk letsel maag laten lopen met dit soort praktijken.
Peter Hendrikx (9-10-2009 om 14:26)
Niet echt slim van deze BMW rijder!
** (9-10-2009 om 12:57)
Wow hahaha dat dat zo'n schade kan brengen zeg!
Loes van den berg (9-10-2009 om 12:51)
Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd, overal waar die dingen staan ben je je leven niet zeker, voor je het weet gaat zo n ding omhoog. Mijn advies weg met die dingen het veroorzaakt onnodig veel schade
Arnold (9-10-2009 om 11:00)
Sinds waneer mogen er weer auto`s in de binnenstad rijden??
Middelburger (9-10-2009 om 11:00)
Hmm dus geen riem om. En ach het is maar een BMW die bestuurders voelen zich toch vaak veilig. Daarnaast zitten er vaak mensen in die denken de weg voor hunzelf te hebben. Medelijden nee hoor, het gebeurd bij de juiste auto. :)
Cookie-instellingen beheren