Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uniformberoependag in Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2009, 17.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Markt in Middelburg is zaterdagmiddag de jaarlijkse uniformberoependag gehouden.


Tussen 10.00 en 16.30 uur gaven leden van van het Korps Mariniers, de Landmacht en de Marechaussee uitleg en informatie. Ook was er van alles te doen. Voor de durfals was er op de Markt ook een klimtoren neergezet.

De deelnemende organisaties werden bijgestaan door leerlingen van het ROC Zeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijnberg (13-10-2009 om 17:45)
Ook mijn zoon van 16 was aanwezig in uniform. wat ben ik trots op hem dat hij daar staat en weet wat hij wil. Het was voor hem een supper dag en vooral voor het eerst in uniform was helemaal supper
Erik (10-10-2009 om 23:56)
Mijn 17 jarige dochter was een van de leerlingen van het ROC. Ik ben trots op haar. Ze heeft gekozen voor een beroep met volop toekomst perspectief. Gelukkig zijn er ook jongeren die niet alleen maar "hangen" maar echt iets willen doen voor de maatschappij en zichzelf. ROCérs, jullie zijn kanjers !
GJ (10-10-2009 om 19:05)
Ook de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marine (náást Korps Mariniers) de NATRES en Delta Safe Security ( particuliere beveiliging) waren aanwezig. Er waren 2 YPR's, 1 Fennik, diverse MB-jeeps, en niet te vergeten oude voertuigen van het Bevrijdingsmuseum uit Nieuwdorp.
Cookie-instellingen beheren