Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen door mannen mishandeld in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 10-10-2009, 02.22 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Vrijdagmiddag is op de Noorddijk in Wolphaartsdijk een jongen mishandeld door twee mannen.


De 15-jarige jongen uit de gemeente Goes stond rond 16.00 uur te praten met een vriend toen een man op hem af kwam en hem bij zijn keel en arm greep. Een andere man kwam erbij en de jongen kreeg een klap op zijn hoofd.

De mannen pakten vervolgens elk een arm van de 15-jarige en draaiden die op zijn rug. Daarna werd de jongen op de grond gegooid. Pas toen een passerende vrachtwagenchauffeur zich mengde in het incident lieten de mannen de jongen gaan.

 
 
Volgens de politie had de jongen had eerder iets geroepen richting de mannen. De 15-jarige heeft hoofd- en rugpijn en rode striemen opgelopen tijdens de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (12-10-2009 om 16:24)
@ Bas: Dus als een 15 jarige mijn auto, waar ik jaren voor heb gespaard, mollesteert moet ik hem zijn gang maar laten gaan???
Iivvrr (11-10-2009 om 13:54)
Goede en hardhandige les voor dit kennelijk vervelende gastje. Die zal zich de volgende keer wel bedenken voordat hij iemand een grote bek geeft of loopt te zieken. De slappelingen die het hier voor dat irritante figuur opnemen zijn er mede de oorzaak van dat in dit land de jeugd zo losgeslagen is.
Buurtbewoonster (11-10-2009 om 12:55)
We zijn nu hopelijk eens af van de al maandenlange, bijna dagelijkse uitscheldpartijen van die jongens. Misschien dat de opvoeders eens wakker worden? Niet zomaar mensen uitschelden en van andermans spullen afblijven.
Joke (11-10-2009 om 12:10)
Wat de jongen geroepen heeft naar die mannen zou wel eens een heel ander licht kunnen werpen op de mishandeling en was mischien wel een opvoedings gemis dat die jongen dat riep en de reactie van de mannen wel te begrijpen was. Over de knie was wie weet wel beter geweest.
Simon (11-10-2009 om 10:57)
Het is inderdaad zo dat het allemaal aangedikt wordt .de jongeren van tegenwoordig vinden dat ze alles kunnen en mogen zeggen en als je dan wat terug zegt/doet wordt je afgeschilderd als idioot zolang de jongeren geen respect kunnen/willen tonen zullen we ze aan moeten pakken desnoods hardhandig
Jeroen (11-10-2009 om 10:02)
Dit was de bekende druppel,als je door van die etters al een tijd het bloed vanonder je nagels gehaald wordt,aanpakken die gastjes,ligt misschien ook aan de opvoeding!! En mensen voordat je reageerd is het misschien handig om te weten wat er vooraf is gebeurd !!
Cookie-instellingen beheren