Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen door mannen mishandeld in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 10-10-2009, 02.22 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Vrijdagmiddag is op de Noorddijk in Wolphaartsdijk een jongen mishandeld door twee mannen.


De 15-jarige jongen uit de gemeente Goes stond rond 16.00 uur te praten met een vriend toen een man op hem af kwam en hem bij zijn keel en arm greep. Een andere man kwam erbij en de jongen kreeg een klap op zijn hoofd.

De mannen pakten vervolgens elk een arm van de 15-jarige en draaiden die op zijn rug. Daarna werd de jongen op de grond gegooid. Pas toen een passerende vrachtwagenchauffeur zich mengde in het incident lieten de mannen de jongen gaan.

 
 
Volgens de politie had de jongen had eerder iets geroepen richting de mannen. De 15-jarige heeft hoofd- en rugpijn en rode striemen opgelopen tijdens de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (11-10-2009 om 02:58)
Het heeft inderdaad 2 kanten vind ik dan. jong mannetjes.2 oudere mannen..is niet echt fair.Maar ik weet zeker dat er ook overvallers zijn die misschien ietsje ouder zijn. zoals iemand al zei zijn niet meer de mannetjes van vroeger. geweld is sowieso niet goed denk ik en leeftijd is maar een getal.
Bas (10-10-2009 om 23:50)
Je pakt geen kindere of volwassene bij de keel! Ook al schelden ze je kapot of mollen ze al je ramen of je auto je blijft van mede mensen af!!!! punt uit. En ja de jeugd wordt steeds brutaler!!! Te danken aan de opvoeding !!!!!! Groetjes bas van 20jr
Karin (10-10-2009 om 18:32)
Veel mensen zeggen boontje komt om zijn loontje! Maar wat als dat je eigen zoon was die (zoals ze zeggen) iets geroepen zou hebben. Zouden ze dat ook dat dan zeggen!
Wim (10-10-2009 om 18:28)
Dat zijn stoere jongens zeg wow
Mama (10-10-2009 om 17:36)
Aangifte doen bij de politie.Mijn zoon is hetzelfde overkomen,hij had echt niks gedaan,gehoord door 25 getuigen,gelukkig is deze vent gestraft.Veels te weinig natuurlijk,iedere keer als we hem zien komt de woede weer boven,mijn zoon heeft er nog dagelijks hoofdpijn aan overgehouden...ZINLOOS GEWELD
Bezorgde inwoner (10-10-2009 om 16:55)
In zo'n geval kan je 2 dingen doen.Totaal niet reageren op wat ze roepen,of iets terug roepen wat de jongen zijn mond snoert. Maar zo'n jongen lijfelijk aanpakken is toch verkeerd. Maar nu bedenkt hij zich een 2 de keer voor hij iets roept.
Cookie-instellingen beheren