Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen door mannen mishandeld in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 10-10-2009, 02.22 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Vrijdagmiddag is op de Noorddijk in Wolphaartsdijk een jongen mishandeld door twee mannen.


De 15-jarige jongen uit de gemeente Goes stond rond 16.00 uur te praten met een vriend toen een man op hem af kwam en hem bij zijn keel en arm greep. Een andere man kwam erbij en de jongen kreeg een klap op zijn hoofd.

De mannen pakten vervolgens elk een arm van de 15-jarige en draaiden die op zijn rug. Daarna werd de jongen op de grond gegooid. Pas toen een passerende vrachtwagenchauffeur zich mengde in het incident lieten de mannen de jongen gaan.

 
 
Volgens de politie had de jongen had eerder iets geroepen richting de mannen. De 15-jarige heeft hoofd- en rugpijn en rode striemen opgelopen tijdens de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (10-10-2009 om 09:33)
Wat een stoere kerels zeg,tegen een mannetje van 15,een trap onder zijn kont was wel meer als voldoende geweest
Elise (10-10-2009 om 09:23)
Als ze dit zomaar hebben gedaan, moeten ze die mannen maar snel vinden, omdat ze dit wel 'ns nog 'n keertje kunnen doen. Wat 'n flinke kerels, kunnen ze wel met zijn tweeen. Veel sterkte voor die jongen toegewenst.
Marga (10-10-2009 om 08:42)
Er lopen meer idioten los dan er vast zitten. Wat een achterlijke lui om een kind van 15 jaar te pakken. Hoe gefrustreerd ben je! Ben je dan nergens meer veilig? Dit tuig voor een hele lange tijd opsluiten!!!
Lau (10-10-2009 om 08:32)
Poeh poeh.. Flinke kerels hoor om een 15 jarig knulletje zo aan te pakken. En dat noemen ze volwassen mannen?
Maatje (10-10-2009 om 08:13)
Misselijkmakend met twee man tegen 1. Maar, wat heeft die jongen allemaal geroepen? Fysieke mishandeling is absoluut niet toelaatbaar, maar wellicht heeft die jongen ook wat geroepen wat een kind van 15 jaar niet hoort te roepen.
Martin (10-10-2009 om 06:42)
Hm ik ben er niet bij geweest, maar als ik dit lees lijkt het me een gevalletje van boontje komt om zijn loontje. Wat die jongen geroepen heeft zal ongetwijfeld van dien aard zijn dat die mannen kwaad zijn geworden. Maw de (onbekende) aanleiding ligt bij de jongen zelf. Mondje houden volgende keer.
Cookie-instellingen beheren