Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 10-10-2009, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond in Sluis, 's-Heer Hendrikskinderen en Terneuzen automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Eén van de betrokkenen veroorzaakte een ongeval.


Rond 22.55 uur werd een 36-jarige automobilist uit Knokke-heist (B) op de Sint Annastraat in Sluis gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet meer in het bezit was van een geldig rijbewijs: dit bleek in België al ingevorderd te zijn. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 11 uur.

Rond 23.45 uur werd een 26-jarige automobilist uit Raamsdonksveer gecontroleerd op de Oudelandseweg in Terneuzen. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,1 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was een 31-jarige automobilist uit de gemeente Goes op de Sinoutskerkseweg in 's-Heer Hendrikskinderen met zijn auto de greppel ingereden. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijverbod (12-10-2009 om 15:35)
Het opgegeven rijverbod geld ook voor de fiets , waarvoor geen rijbewijs nodig is.
Frans (12-10-2009 om 10:16)
@Ivo, wat jij blijkbaar niet begrijpt is dat er veel en veel meer mensen worden gecontroleerd, maar aangezien die niet teveel gedronken hebben komen ze niet in de krant.
Romeo (11-10-2009 om 23:08)
Precies Willy,niet alleen het rijbewijs inleveren maar ook de auto en die net zo lang tot men het rijbewijs weer terug heeft.
Jet (11-10-2009 om 17:43)
Weg met die alcomobilisten in het verkeer!!
Ivo (11-10-2009 om 14:47)
Het is opvallend dat er zovaak melding is van zogenaamde automobilisten die onder invloed toch de auto instappen. Dit is maar het topje van de ijsberg. Wat er dus rondrijdt die niet gepakt worden is vele malen groter. Je zal maar worden aangereden. Rijbewijs inleveren enverplichte ontwenningskuur
Willy (11-10-2009 om 08:36)
Wat helpt het nu om een rijbewijs in te vorderen,politie weg en men rij weer vrolijk door met auto rijden. Het moest zo zijn rijbewijs kwijt dan ook de auto invorderen
Cookie-instellingen beheren