Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie naar vermeende drenkeling

Toegevoegd: 11-10-2009, 22.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De hulpdiensten hebben zondagavond een grote zoekactie op touw gezet naar een vermeende drenkeling bij Scharendijke.
 
De brandweer had rond 21.25 uur de melding binnengekregen dat één van de leden van een duikgroep twee lichtpuntjes weg had zien drijven terwijl nog niet alle collegaduikers weer op de kant waren. Daarop werd alarm geslagen en werden in totaal vier duikteams opgeroepen om te zoeken.
 
Na enige tijd waren alle leden van de duikgroep op de kant. Omdat echter niet duidelijk was of misschien andere duikers in nood waren gekomen, werd de zoekactie voortgezet. Al snel werd echter duidelijk dat er vrijwel zeker niemand in de buurt van de jachthaven aan het duiken was. Zodoende werd de melding bestempeld als 'loos alarm'.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-10-2009 om 22:06)
Tja dat kost klauwen mee geld, ook ik ben belasting betaler. En tegen verkwisting van belastinggelden.Maar mocht het wel noodzaak zijn, was er eventueel een leven gered. In elk geval vind ik een levend wezen belangrijker dan een hoge rekening
Anoniem (12-10-2009 om 12:26)
Kost de gemeenschap weer klauwen vol geld. En al weer voor niks.Laat deze mensen zelf maar eens mee betalen aan deze reddingsactie.
Jan (12-10-2009 om 11:33)
Weer het zoveelste incident met duikers, waarbij hulpverleners kunnen opdraven. Wat beogen die duikers om op een dergelijk tijdstip nog onder water te gaan (stroperij misschien?). Ik hoop dat ze een flinke rekening gepresenteerd krijgen wegens ondoordacht handelen gezien het tijdstip van hun duik.
Tom (12-10-2009 om 11:10)
Dat is lekker dan! Kost een hoop geld op deze manier...
Nouja (12-10-2009 om 08:15)
En ja hoor, daar komt de dooddoener weer...... Wie gaat dat betalen???
Cookie-instellingen beheren