Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van talud na ongeluk

Toegevoegd: 13-10-2009, 23.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Dinsdagavond rond 19.35 uur vond er op de kruising Schouwsedijk met de Lange Blokweg in Zierikzee een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.

De 17-jarige bestuurder van de bromfiets uit Zierikzee reed over de Schouwsedijk, komende uit de richting van Zierikzee. Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende personenauto, bestuurd door een 48-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

Door de aanrijding reed de personenauto een talud af en kwam ongeveer zes meter lager tot stilstand. De 48-jarige vrouw is met nekklachten per ambulance overgebracht naar het Oosterschelde ziekenhuis in Goes. De 17-jarige jongen is naar de huisartsenpost gegaan om zich te laten behandelen (hechten) aan een verwonding aan zijn been.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (14-10-2009 om 13:35)
Lekker gedaan van die knul, jammer dat hij alleen maar een wond op zijn been heeft
Cookie-instellingen beheren