Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Gewonde bij ongeval op N61

Toegevoegd: 12-10-2009, 22.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Vanmiddag om 16.20 uur is een 34-jarige automobiliste uit Middelburg met haar auto in der sloot terechtgekomen op de N61 ter hoogte van Biervliet.


De vrouw verklaarde dat ze bezig was een cd te verwisselen. Toen zij weer opkeek zag ze dat ze op de verkeerde weghelft beland was en zag ze een busje op haar afkomen. Ze gaf een draai aan het stuur, waardoor de auto ging spinnen en in de sloot terechtkwam.

Haar dochtertje van 6 jaar die bij haar in de auto zat raakte niet gewond. Zelf klaagde de vrouw over pijn in haar nek. Beiden zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (14-10-2009 om 13:15)
Weet je wat nu zo grappig is. iedereen weet het zo goed, maar waarom doet iedereen zo alsof hun zo goed zijn. niemand (lees) NIEMAND is perfect in het verkeer zelf het je ook wel eens even moeten kijken waar welke knop van je radio zat of even drinken pakken etc.
Ewout (14-10-2009 om 11:30)
Domdomdom! meer kan ik er niet van zeggen.. misschien moet ze een rijvaardigheidstest afleggen... zulke mensen moeten bewust worden gemaakt wat voor risico's ze meebrengen. in de eerste plaats voor anderen maar ook voor zichzelf.. gevaar op de weg zulke mensen.
Dom dom dom (14-10-2009 om 01:40)
@Rick .... het was mezelf al opgevallen bij het nalezen. Oké, spelfoutje. Maar dat is denk ik toch minder erg dan een verkeersblunder. En het gaat hier per slot om de essentie van het verhaal en niet om het spelfoutje. En niks vingertje, gewoon een nuchtere constatering. Het blijft dom dom dom.
J.Vergeer (13-10-2009 om 22:22)
Ik heb het al meer gezegd: DEELNEMEN AAN HET VERKEER IS WERK!!!!
Elise (13-10-2009 om 18:34)
't Ja, ik weet niet wat mensen allemaal doen in hun auto, ik zie van alles, en lekker slingeren, ze zijn soms aan het lezen, roken, drinken, scheren, optutten. En vooral de vrachtwagenchauffeurs die kunnen bellen. En dan nog de mensen die kletsen en maar opzij kijken naar de medepassagier.
Rick (13-10-2009 om 18:26)
Dom, dom, dom..... Aardig commentaar (het bekende vingertje). Maar: "Je met andere dingen bezighouden LEIDT alleen maar af". Niet: LIJDT!!! Eerst huiswerk doen, dan commentaar geven. Gegroet.
Cookie-instellingen beheren