Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Vrouw zwaargewond bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 11-10-2009, 18.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Koudekerkseweg in Vlissingen is zaterdagochtend een vrouw zwaargewond geraakt.

De 54-jarige Vlissingse bestuurster van een personenauto reed rond 11.20 uur over de Koudekerkseweg, gaande in de richting van het centrum. Zij kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen een 74-jarige Vlissingse bestuurster van de scootmobiel plotseling de weg overstak.

Het ongeluk gebeurde bij de fietseroversteekplaats ter hoogte van de Berlagestraat. De 74-jarige vrouw is met een zware hersenschudding en een breuk in haar schaambeen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hawa (13-10-2009 om 16:35)
Wat nou als het je eigen moeder of oma was? Zei je dit dan ook? Oke, ze was misschien zelf fout maar om dan dit te zeggen vind ik nergens op slaan. Denk eens aan de familie van de vrouw. Ik wens ze heel veel sterkte toe. Ook de bestuurster van de auto veel sterkte.
Domme reacties (12-10-2009 om 22:48)
Als verkeersdeelnemer zou je ook op voorhand al kunnen anticiperen op het gedrag van ouderen in een scootmobiel. Dat doe je toch hopelijk ook wanneer je kinderen ziet fietsen of ziet spelen op de stoep. Beetje rekening houden met elkaar en snelheid aanpassen. Het zou geen kwaad kunnen.
Tja.... (12-10-2009 om 12:21)
Die oude mensen kijken, net als de jeugd, ook nergens naar. Gelukkig is de veroorzaakster deze keer zelf het slachtoffer. Hoop wel dat de automobiliste de schade netjes vergoed krijgt!!
J.Verkeer (11-10-2009 om 20:42)
Dit zal een ongelukkige samenloop zijn met nare gevolgen, maar de toekomst gaat nog heel veel ongelukken bieden met die scootmobiels. vooral omdat er veel ouderen gebruik van maken die nooit een kundige opleiding gehad hebben.
Cookie-instellingen beheren