Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam overmeestert man

Toegevoegd: 10-10-2009, 17.33 uur
Arrestatieteam overmeestert man
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Een arrestatieteam van de politie heeft zaterdagmiddag in Sint Annaland een verwarde man aangehouden.

De man, welke in een woning aan de Bierensstraat verbleef, had rond 16.25 uur medische hulp nodig. De ambulancedienst kwam ter plekke, maar de man weigerde hulp. De politie ging ter plekke om te bemiddelen, maar dat liep op niets uit.

Daarom werd de komst gevraagd van de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de politie Zeeland. Die heeft de man uiteindelijk aan weten te houden. De man is in een auto afgevoerd. Volgens de politie is hij overgedragen aan de geestelijke gezondheidszorg.

Kort na de overmeestering kon de buurt weer worden vrijgegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timo (16-10-2009 om 14:57)
@ AT Zuid, maakt op zich niet zo veel uit. Alleen dat de man hulp weigerde, werd hij dor de ROG afgevoerd. Ik vraag me af of dat echt noodzakelijk is geweest. Gelijk overdrijven met "zwaar geschut", dat kost alleen maar veel geld.
AT Zuid (14-10-2009 om 14:45)
@Timo ... Verdiep je er eens in voordat je reageert. Zeeland valt onder AT Zuid. Die "jongens" hoeven echt niet helemaal uit DH te komen. En ze rijden ook niet alleen maar in BMW's.
Timo (14-10-2009 om 12:00)
@Nouja... hij wil duidelijk maken dat deze GEEN arrestatie-team zijn, desondanks dat ze zich zo voordoen. De arrestatie-teams moeten altijd uit Den Haag komen (met de donkerblauwe BMW 5-serie's), maar deze zijn gewoon Zeeuws...
Nouja (12-10-2009 om 08:18)
En Martin, wat wilde je nou duidelijk maken met deze opmerking???
Martin (10-10-2009 om 17:53)
Wellicht ten overvloede: De regionale ondersteuningsgroep is geen arrestatieteam. Het Rog staat een niveau onder het AT.
Cookie-instellingen beheren