Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Man gewond na mishandeling

Toegevoegd: 13-10-2009, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 46-jarige man uit Oost-Souburg is dinsdagmiddag mishandeld en bedreigd in Vlissingen. De politie heeft één verdachte aangehouden.


De politie kreeg rond 13.50 uur de melding van een mishandeling en een bedreiging aan de Walstraat. De 46-jarige man raakte door de mishandeling zo zwaar gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De Souburger is in zijn gezicht gestompt en toen hij op de grond lag in het gezicht en tegen het hoofd geschopt. Ook bleek dat hij aan de mishandeling een hersenschudding had overgehouden.

De verdachte, een 30-jarige Vlissinger en een bekende van het slachtoffer, meldde zich om 14.50 uur op het politiebureau in Vlissingen. Hier is hij aangehouden en wordt verhoord. Aanleiding voor de mishandeling was een eerder conflict tussen de twee.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ferry (15-10-2009 om 15:27)
Dat je geen eigen rechter mag spelen weten we allemaal. Maar wat zou jij doen als je iemand op de grond slaat die jou probeert te slaan , en daarna roept als hij op de grond ligt dat hij je dochtertje gaat pakken. Nou ik weet het wel, dan komt hij er nog goed vanaf.
Toeschouwer (15-10-2009 om 08:30)
Wat moet ik doen....getuigen??? Het was verschrikkelijk om te zien, ik zal het nooit vergeten die klap, maar nu ook het verhaal erachter gehoord, sommige mensen kunnen je misschien tot dit soort dingen drijven. Ik weet niet wat ik moet doen.
TT (14-10-2009 om 18:24)
In deze samenleving is respect erg moeilijk. Praten kennen we niet meer. Woordenruzies veranderen in lichamelijk geweld. Mensen...dit is geen wereld meer. Het begint steeds meer op een hel te lijken. Wat de ruzie ook was geweest: Had het uitgepraat. Ga anders met je woede om.
Janine (14-10-2009 om 13:27)
Geweld is nooit goed. Maar dat sommige mensen medelijden hebben met het "zogenaamd slachtoffer" isniet geheel terrecht, voor degene die weten heeft deze "slachtoffer" diverse mensen blijvende schade/letsel toegebracht ...
Janine (14-10-2009 om 13:26)
" Piet (13-10-2009 om 16:59 uur) Verhoord en op vrije voeten. Zo iemand moet je maar een poosje vastzetten. Smerig tuig dat het is. Iemand het ziekenhuis in slaan? Ga dan maar 5 jaar brommen. Weg uit deze samenleving!! " Piet leer eens lezen .. deze man is niet op vrije voeten!!
K. (14-10-2009 om 12:07)
Vindt het dan heel terrecht wat de 'Dader" gedaan heeft ! Eerst eenglas in je gezicht krijgen en vervolgens een tijd lang bedreigd worden,, daar doet de politie niets mee. Moet je dat dan allemaal nemen?Als je dan het recht in eigen handen neemt, vindt iedereen het maar erg wat je gedaan hebt.
Cookie-instellingen beheren