Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Zwaargewonde bij ongeval Tholen

Toegevoegd: 21-10-2009, 10.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De traumahelikopter is woensdagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval op de Roolandsedijk in Tholen.

Een 41-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed rond 08.00 uur in de richting van Sint Philipsland toen ze enkele honderden meters voor de kruising met de Essendijkweg tegen de voorzijde botste van een tegemoetkomende tractor.

Door de klap van de aanrijding brak het linkervoorwiel van de tractor af. De chauffeur, een 16-jarige jongen uit de gemeente Tholen, bleef ongedeerd. De personenauto raakte zwaar beschadigd en kwam in de berm tot stilstand. De bestuurster kwam bekneld te zitten. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Nadat ze uit haar auto was bevrijd, werd ze met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De tractor en de personenauto zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Roolandsedijk is enkele uren afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dorpsbewoner (7-11-2009 om 19:56)
De Poorter moet GOED naar de foto van de trekker kijken: de wagen zit vol met..... lucht! Dit is idd een foto van de plaats op de weg NA de botsing. De aanhanger staat bijna in de berm. De 16 jarige heeft aan de goede kant van de weg gereden!!! Dit ongeluk heeft m.i. nix met leeftijd te maken!
Robert (22-10-2009 om 23:02)
Door de klap is de trekker waarschijnlijk onbestuurbaar geworden en middenop de weg beland. De kipper staat nl. helemaal in de berm. En jongens van 16 kunnen soms nog beter rijden dan iemand van 25. Dat heeft niks met leeftijd te maken, maar met ervaring.
E.h.de poorter (22-10-2009 om 22:37)
Ik zou zeggen begin eens bij de opleiding om zo'n ding te mogen besturen want wat ze meenemen is hetzelfde als wat een vrachtwagen meeneemt dus dat je weet wat je doet
Thools meisje (22-10-2009 om 22:23)
Er wordt op die weg altijd veel te hard gereden. Het is er niet overzichtelijk. Een trekker kan niet hard rijden. En zo te zien is het met een behoorlijke snelheid gebeurt. Wie er ook schuldig is, zoiets doe je niet expres. Wie rijd er nooit te hard?
Fam lindhout (22-10-2009 om 21:53)
Het is verplicht om met 16 jaar een trekker rijbewijs te hebben , dus de knul van de tractor is valt niets te verwijten, alleen een voordeel voor hem dat hij weet dat hij met zijn 16 jaar al kan en mag werken in tegenstelling tot zoveel anderen,duidelijk de automobiliste was en is fout.
Tinus (22-10-2009 om 20:13)
Om gebaseerd op deze foto's te gaan roepen dat iemand fout is is een beetje jammer.Bedenk bijvoorbeeld dat het niet meer zo goed stuurt zonder voorwiel en de aanhanger aan de achterkant in de berm staat. De voertuigen staan in de positie waar ze tot stilstand zijn gekomen, niet waar ze zijn gebotst