Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Man omgekomen bij aanrijding Sint Philipsland

Toegevoegd: 25-10-2009, 02.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Bij een opmerkelijk ongeluk in Sint Philipsland is in de nacht van zaterdag op zondag een jongeman om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 19-jarige man uit de gemeente Tholen, kwam even na middernacht bij de kruising Slaakweg-Scharrewegbekneld te zitten tussen een wit bestelbusje en een Unimog. Kort voor het dramatische ongeval waren het slachtoffer en een bijrijder met een bestelauto naast de rijbaan geraakt.

Om het voertuig weer op de weg te slepen, werd een de Unimog gehaald. Tijdens de bergingswerkzaamheden gleed de unimog naar het andere voertuig. Het slachtoffer raakte beklemd tussen beide voertuigen. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit, maar konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
Pas zo'n 2,5 uur na het ongeluk konden de betrokken voertuigen worden geborgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie&Corry (27-10-2009 om 23:56)
Cees ,Anja,Elsbeth,Jan-Dries Cora en Tjalling,wij wensen jullie heel veel sterkte toe ,en dat jullie de kracht van God mogen ontvangen om dit zware verlies van Hielke te dragen,tevens wensen wij ook die vriend van Hielke heel veel sterkte en Gods zegen toe,
Elisabeth (27-10-2009 om 21:18)
Wat een verschrikkelijk tragisch ongeval. cees en anja, elsbeth jandries cora en tjalling, van harte gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broer. veel kracht en sterkte toegewenst.
JM (27-10-2009 om 18:45)
Ik wens familie, vrienden, collega's en hulpverleners heel veel sterk toe na dit droevige ongeval JM
K (27-10-2009 om 14:16)
Gecondoleerd, en heel veel sterkte toegewenst.
Marieke (27-10-2009 om 12:40)
Wat vreselijk erg! Onverwachts is Hielke er niet meer. familie, vrienden, en verdere kennissen heel veel sterkte!
Oud klasenootje (27-10-2009 om 09:26)
Iedereen die Hielke persoonlijk gekend heeft, veel sterkte toegewenst. Wat kan de dood ineens dichtbij zijn. Familie, vrienden, kennissen; ook sterkte op de begrafenis.
Cookie-instellingen beheren