Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 259 km

Bestuurder opgevoerde brommer gewond

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 16-jarige bromfietser heeft vanmiddag in Middelburg zijn pols gebroken bij een aanrijding met een auto.


De jongeman, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, reed rond 14.00 uur over de Oude Vlissingseweg. Hij werd daar geraakt door een 58-jarige Middelburgse automobilist. De bromfietser kwam ten val. De ambulancedienst kwam ter plekke en het ambulancepersoneel heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis.

De jongen verklaarde dat zijn brommer was opgevoerd. De politie heeft het voertuig meegenomen voor technisch onderzoek. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esmee (3-11-2009 om 16:48)
@kees .. vaak komen de bromvoertuigen al opgeveord uit de winkel en moet je ze zelf afstellen en verongelukken ? niet zo netjes van je om dat zo te zeggen wil je horen praten wanneer je hoort dat jouw kleinkind met een opgevoerde scooter dood is is het dan nog eigen schuld dikke bult |?
Kees (3-11-2009 om 15:51)
Natuurlijk bedoel ik niet dood maar een ongeluk krijgen,daar leert men van, ook de gemeente in TZ plaatste nu stoplichten nadat er een auto daar waar 50 mag 123 reed,alles wat harder gaat dan mag bestraft zich zelf,en vooral opgevoerde brommers moeten oppassen ik rem niet voor snelheids overtreders
Marian (3-11-2009 om 15:46)
Inderdaad fijne reacties op een ongeval. Peter die blijkbaar altijd alles volgens de regels doet, nooit te hard rijdt en altijd alles ziet en Kees die zijn eigen jeugd vergeet en iedereen maar dood wenst .... Voor beide te hopen dat ze geen kinderen in die leeftijd hebben waar iets mee gebeurt
Corry (3-11-2009 om 13:08)
De zoveelste aanrijding op dit kruispunt. Moeten er eerst doden vallen voordat men zich aan de snelheid van 30 km houdt?? Of bijv. de kruising beveiligen d.m.v. stopborden!
Anna (3-11-2009 om 12:48)
Beste Kees. Ik vraag me af wat je ertoe beweegt een dergelijke ongenuanceerde uitspraak te doen ( alle brommerrijders op een opgevoerde brommer moeten maar verongelukken). Dom, onnadenkend, onnodig kwetsend en totaal voorbijgaand aan het feit dat mensen geen programmeerbare robots zijn.
Corne (3-11-2009 om 12:42)
Hoe dom moet je zijn om niet het verschil te zien tussen een brommer die 30 rijdt en een brommer die 60 of harder rijdt? En dan nog moet een automobilist op blijven letten. De jeugd is altijd een erg makkelijke doelgroep om de schuld te geven, maar denk eerst aan je eigen verantwoordelijkheid.
Cookie-instellingen beheren