Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 170 km

Bestuurder opgevoerde brommer gewond

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 16-jarige bromfietser heeft vanmiddag in Middelburg zijn pols gebroken bij een aanrijding met een auto.


De jongeman, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, reed rond 14.00 uur over de Oude Vlissingseweg. Hij werd daar geraakt door een 58-jarige Middelburgse automobilist. De bromfietser kwam ten val. De ambulancedienst kwam ter plekke en het ambulancepersoneel heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis.

De jongen verklaarde dat zijn brommer was opgevoerd. De politie heeft het voertuig meegenomen voor technisch onderzoek. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (3-11-2009 om 10:55)
Beste Michel, die man heeft misschien wel gedacht dat die bromfietser 30km/uur reed en dat hij nog tijd genoeg had om de weg op te draaien Doordat zijn snelheid misschien vele malen hoger was, was deze inschatting verkeerd. Of je hier echter de automobilist de schuld van te geven vraag ik me af.
Kees (3-11-2009 om 08:11)
Eigen schuld dikke buld.reed gister op de weg en met 90 kwam op een fietspad een brommer voorbij wordt tijd dat ze allen verongelukken die te hard rijden,toen ik jong was,werden mijn brommers geprakt,tegenwoordig mogen ze alles
Alex (3-11-2009 om 08:06)
Ik zelf denk dat de automobilist niet verwacht had dat die brommer opgevoerd was en zo doende harder reed dan 40 / 48 km en bovendien is het daar de overzicht ook niet zo denderend. Er zijn namelijk in het verleden al meer ongelukken gebeurd.
Michel Verburg (2-11-2009 om 22:28)
Ik reed er toevallig langs vanmiddag. De brommer kan dan wel opgevoerd zijn maar de automobilist had gewoon verzuimd voorrang te verlenen aan deze bestuurder op de voorrangskruising en dat lijkt mij toch wat kwalijker dan een bromfiets die wat te hard gaat.
Leonie (2-11-2009 om 21:31)
Met een opgevoerde brommer rijden, hoe stom moet je zijn? Je bent dan niet verzekerd. Alle kosten worden op je verhaald en dat kan flink in de papieren lopen.
Cookie-instellingen beheren