Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 312 km

Bestuurder opgevoerde brommer gewond

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 16-jarige bromfietser heeft vanmiddag in Middelburg zijn pols gebroken bij een aanrijding met een auto.


De jongeman, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, reed rond 14.00 uur over de Oude Vlissingseweg. Hij werd daar geraakt door een 58-jarige Middelburgse automobilist. De bromfietser kwam ten val. De ambulancedienst kwam ter plekke en het ambulancepersoneel heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis.

De jongen verklaarde dat zijn brommer was opgevoerd. De politie heeft het voertuig meegenomen voor technisch onderzoek. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (3-11-2009 om 12:39)
50 % van scooters/ bromfietsen rijd veel te hard, door woonwijken, vaak als circusartiest op je achterwielen, geweldig hoor ??? Een verplichte jaarlijkse keuring voor al het gemotoriseerd vervoer op technische staat, snelheid, roet cq geluidsmeting is beslist geen overbodige luxe.
Motorrijder (3-11-2009 om 11:45)
"Vroeger" werd je brommer in beslag genomen als hij heel erg opgevoerd was. Maakte je het heel bont, dan ging de brommer door de shredder. Dat is nu nog zo. "Vroeger" schreven we buld trouwens al met een t, dat is nu ook nog zo.
Motorrijder (3-11-2009 om 11:45)
Beste Kees, Als nou in plaats van die brommerrijder een motorrijder of automobilist op die plaats was geweest die te hard reed, was vrijwel hetzelfde ongeluk gebeurd. Het heeft er dus weinig mee te maken of de brommer al dan niet opgevoerd was.
Vitayalin (3-11-2009 om 11:28)
Nou komt die automobilist dan weer goed mee weg ondanks niet goed opletten. Tis altijd: niet gezien ipv keek maar half want zat aan wat anders te denken. Velen vergeten snel dat ze zelf ook jong geweest zijn zo te lezen of ze zijn het eigenlijk nooit echt geweest want dergelijke verwensingen?
Anna (3-11-2009 om 11:26)
@ Kees. Weet je wel wat je zegt?? Allemaal verongelukken? Blijkbaar snap je niet goed wat dat betekent?! Je vind blijkbaar geprakte brommertjes belangrijker dan een mensenleven....
Aan kees (3-11-2009 om 11:22)
Kees ik hoop dat jij de eerste bent die volaan tegen een boom rijd. en als automobilist moet je altijd kunnen stoppen, hoe hard iemand anders ook rijd
Cookie-instellingen beheren