Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje aangereden door automobiliste

Toegevoegd: 02-11-2009, 22.16 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de Roofvogelstraat in Heinkenszand is vanmiddag een fietsend jongetje aangereden door een personenauto.


Het jongetje van 8 jaar oud fietste rond 17.15 uur over de stoep. Een 50-jarige plaatsgenote naderde het ventje in een personenauto. Zij zag het jongetje over het hoofd toen hij van de stoep af kwam. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje kwam ten val en raakte gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenschudding opgelopen. De auto van de vrouw raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (4-11-2009 om 09:49)
Jammer dat er zoveel zijn met vervelend commentaar. Een ongeluk is zo gebeurd, dat kan ook gebeuren als je er als moeder vlak naast fietst. Kinderen zijn nou eenmaal heerlijk spontaan en dat kan ook wel eens gevaar opleveren. Als we nou allemaal eens wat meer rekening met elkaar zouden houden...
Lau (4-11-2009 om 07:26)
Ik fiets als volwassen met grote regelmaat door de Roofvogelstraat. Geloof me maar dat het een nare straat is voor fietsers. Ik ken het jongetje die het is overkomen. Wens hem dan ook vanaf deze plaats heel erg veel beterschap. Uiteraard ook voor de dame in de auto veel sterkte gewenst.
Mamavan2 (3-11-2009 om 19:03)
Geen van alleen weet wat er is gebeurt. het jongetje ligt in het ziekenhuis, veel meer uitleg geef ik niet. ik wens enkel hun heel veel sterkte toe
Stuurlui (3-11-2009 om 18:20)
Wie waren allemaal getuige? Velen niet blijkt uit de reacties.
MotoRob (3-11-2009 om 17:58)
@Marja; beetje domme opmerking over die geparkeerde auto's, die heb je in elke straat in een woonwijk. Sterkte voor dat jongetje en zijn ouders maar ook voor die automobiliste, zij zal ook wel erg geschrokken zijn.
TT (3-11-2009 om 15:23)
Het 2e kleintje dat in 1 week tijd word aangereden. Beetje opvallend of niet? Vraag me af waar de ouders van deze kind(eren) zitten op t moment dat hun zoon word aangereden. Sterkte voor het jochie. en de automobiliste kon hier niets aan doen. Ouders horen op te passen of verzorgers.
Cookie-instellingen beheren