Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 222 km

Jongetje aangereden door automobiliste

Toegevoegd: 02-11-2009, 22.16 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de Roofvogelstraat in Heinkenszand is vanmiddag een fietsend jongetje aangereden door een personenauto.


Het jongetje van 8 jaar oud fietste rond 17.15 uur over de stoep. Een 50-jarige plaatsgenote naderde het ventje in een personenauto. Zij zag het jongetje over het hoofd toen hij van de stoep af kwam. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje kwam ten val en raakte gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenschudding opgelopen. De auto van de vrouw raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (3-11-2009 om 12:23)
Nou ik geloof niet dat deze mevrouw extreem hard heeft gereden zoals wordt gedacht, anders had het jongentje wel meer letsel. gelukkig is het goed afgelopen en iedere automobilist kan weleens iets of iemand over het hoofd zien!
R R (3-11-2009 om 12:14)
Houden jullie je ook zo goed aan de regels? Zondag naar Peter r de Vries gekeken bij SBS. Geef niet te vlug commentaar en kijk eerst bij u zelf. Sterkte voor de bestuurder en het jongetje
Marja (3-11-2009 om 11:52)
Aller eerst beterschap met het jongetje.de roofvogelstraat is ook een heel vervelende straat om door te rijden zowel met de auto als met de fiets, er staan overal auto's geparkeerd.links en rechts.
Row (3-11-2009 om 04:27)
Dat gebeurd er dus als je niet goed uitkijkt!! Hopelijk houd dat jongetje er niet teveel schade aan over! Veel sterkte voor hem!
Motormario (3-11-2009 om 00:50)
In die buurt geldt een snelheidslimiet van 30 km. Veel bestuurders rijden er (flink) harder. Als er dan iets gebeurt, kom je er als slachtoffer minder goed af. Dus mensen: neem je verantwoordelijkheid en rij gewoon dertig!
Cookie-instellingen beheren