Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje aangereden door automobiliste

Toegevoegd: 02-11-2009, 22.16 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de Roofvogelstraat in Heinkenszand is vanmiddag een fietsend jongetje aangereden door een personenauto.


Het jongetje van 8 jaar oud fietste rond 17.15 uur over de stoep. Een 50-jarige plaatsgenote naderde het ventje in een personenauto. Zij zag het jongetje over het hoofd toen hij van de stoep af kwam. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje kwam ten val en raakte gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenschudding opgelopen. De auto van de vrouw raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jr (3-11-2009 om 14:30)
Ja ja, geef de automobiliste maar de schuld! Het jongetje hoort niet op de stoep te fietsen en zeker niet zomaar de straat op te fietsen! Jong leren hoe het hoort in het verkeer helpt om dit soort ongevallen te voorkomen!!
DB (3-11-2009 om 14:26)
Het jongetje rijd op de stoep... Logisch dat je het niet verwacht!
G (3-11-2009 om 14:09)
Het is wel heel makkelijk om de bestuurder de schuld te geven. Maar onverwachts de stoep afkomen verrast een bestuurder ook als je dertig rijdt. Hopelijk heeft de jongeman niet te veel schade opgelopen..
Mc (3-11-2009 om 13:16)
het lijkt erop dat de vrouw de schuld ervan krijgt ,maar ,wie zegt dat het jongetje plotseling de weg op reed .een ongeluk zit in een klein hoekje beterschap voor het jongetje
Ik (3-11-2009 om 13:12)
@ Motormario: Reed deze mevrouw ook harder dan 30? Ook een aanrijding met 30 km per uur kan slecht aflopen.
Pffffff (3-11-2009 om 12:32)
Ja opletten moet je altijd, maar ook kindjes van 8 moeten opletten, en niet op de stoep fietsen. Als je op de straat fietst ben je beter te zien. Beterschap en ook sterkte voor de bestuurster, want die heeft waarschijnlijk ook de schrik te pakken.
Cookie-instellingen beheren