Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 93 km

Inbraken Sint Annaland en Ouwerkerk

Toegevoegd: 09-11-2009, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de politie zijn twee aangiftes binnengekomen van inbraken in Sint Annaland en Ouwerkerk.
 
De inbraak in Sint Annaland werd vrijdagmiddag gepleegd aan de Langeweg. Omstreeks 12.00 uur verliet de eigenaar zijn woning. Bij thuiskomst, twee uur later, ontdekte hij dat er was ingebroken. Er werden onder andere enkele waardepapieren en een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen.


In Ouwerkerk werd afgelopen weekend ingebroken in een woning aan Den Domp. Tussen zaterdagmorgen en maandagmorgen werd een raam geforceerd waarna het hele huis werd doorzocht. Ook hier waren de bewoners niet thuis. Vermoedelijk werden bij deze inbraak sieraden buitgemaakt.
 
Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (9-11-2009 om 19:37)
Als je twee uur van huis ben en dat op dat tijd stip midden op de dag dan moet dat toch bekende zijn geweest om in te breken. Als je tegenwoordig ziet wat voor matriaal er is om inbreken te voorkomen, denk ik dat er te weinig aandacht aan gegeven is.
Cookie-instellingen beheren