Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Grote zoekactie te water geraakte auto

Toegevoegd: 10-11-2009, 23.40 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - De hulpdiensten zijn dinsdagavond lange tijd bezig geweest met een grote zoekactie naar een auto die te water is geraakt bij Rilland. Om 22.30 uur hebben brandweerduikers een auto gevonden. In de auto is niemand aangetroffen.  


De alarmcentrale kreeg rond 21.40 uur via de opvarenden van een schip door dat nabij de Oostelijke Schelderijnweg een auto het water in was gereden. Daarop werd alarm geslagen en gingen meerdere brandweerduikteams, ambulances en de traumahelikopter ter plekke. Op de vermoedelijke plaats van het ongeluk werden inderdaad sporen aangetroffen bij de waterkant.

Omdat het voor de brandweerduikers te gevaarlijk was om te duiken is de zoekactie gestaakt. De politie te water neemt de zoekactie over en zet een dregteam in om te zoeken naar een mogelijk slachtoffer. Rijkswaterstaat heeft markeringspunten geplaatst.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja.. (11-11-2009 om 13:03)
..was er eerder gisteravond geen overval op een frituur in Heinkenszand? Misschien de auto gedumpt.
Cookie-instellingen beheren