Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Man zonder rijbewijs aangehouden

Toegevoegd: 11-11-2009, 12.16 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Afgelopen nacht rond 03.00 uur is een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en voor het niet in bezit hebben van een legitimatiebewijs.
 
Surveillerende agenten gaven in de Verlengde Bonedijkestraat in Vlissingen de bestuurder van de bromfiets een stopteken. Hij sprong daarop van zijn bromfiets en zette het op een lopen. Ook de passagier ging er als een haas vandoor.
 
De bestuurder is even later aangehouden in de Willem Klooslaan. Hij is meegenomen naar het bureau en ontving twee bekeuringen, onder andere voor het rijden zonder rijbewijs en voor het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (12-11-2009 om 01:03)
2 bekeuringen, van mij had ie ook nog het "niet voldoen aan aanwijzing/bevel toezichthouder" gekregen. Er werd immers een stopteken gegeven, tevens neemt ie niet voor niets de spat. Ach hij heeft zowiezo een probleem.
Cookie-instellingen beheren