Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 73 km

Automobilist laat gewonde hulpeloos achter

Toegevoegd: 10-11-2009, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 16-jarige jongen uit Axel is dinsdagmorgen met zijn scooter ten val gekomen toen hij moest uitwijken voor een auto. De bestuurder van de auto, een groene Seat Cordoba, is doorgereden zonder zich om de jongen te bekommeren.
 
De bromfietser reed rond 08.15 uur over de Frederik van Eedenstraat toen van links vanaf de Zuiderparklaan een personenauto kwam aanrijden. Deze auto sloeg rechtsaf de F. van Eedenstraat in en nam daarbij de bocht te ruim. Hierdoor moest de bromfietser uitwijken waarna hij ten val kwam.
 
De jongen liep bij zijn val een gezwollen knie en een gekneusde hand/pols op, zijn scooter raakte beschadigd.
 
 
De politie is op zoek naar de onbekende automobilist(e) of eventuele getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vitayalin (11-11-2009 om 16:58)
Nou al zou het wel gemerkt zijn zal het op zeker het excuus zijn, NIETS van gezien of gemerkt. Wanneer het geld gaat kosten zijn mensen niet zo eerlijk in de regel, beneden de 10 euro wat vaker.
Zee (11-11-2009 om 11:00)
Is dit misschien ook de groene seat die meisjes achterna zit,op jaagt en daarna zegt dat hij van de politie is.Dames trap er niet in ,Doe aangifte en schrijf zijn kenteken op.
Nao (11-11-2009 om 09:32)
Mensen kom op,de automobilist zou de brommer niet gezien hebben of dan gehoord.en wat dacht van je spiegels ? die zijn er om te kijken wat er achter je gebeurd.natuurlijk wel,mensen willen zich voor de domme houden.
Kees (11-11-2009 om 06:59)
Auto reed blijkbaar brommer te gemoed. Mogelijk heeft de automobilist niet gezien dat de brommer viel. Dat zal waarschijnlijk zijn gebeurd na het moment dat ze elkaar passeerden.
Mathilda (10-11-2009 om 23:17)
Er gebeurden steeds meer ongelukken op de wegen. Maar misschien rijden er ook steeds meer mensen zonder verzekering. Anders zou je niet doorrijden. Hoop dat ze de bestuurde vinden van de auto.
Ed axel (10-11-2009 om 22:52)
Hoe kun je nu iemand die tenval komt laten liggen. Is je mede mens tegenwoordig niets meer waard? Of het nu je schuld is of per ongeluk, je helpt toch gewoon of je moet te veel gedronken hebben of iets in die aard en bang zijn voor de politie. Jongen heel veel beterschap en sterkte!
Cookie-instellingen beheren