Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in woning Goes

Toegevoegd: 14-11-2009, 16.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de politie werd donderdagmiddag in een woning aan de Grote Kade in Goes een hennepkwekerij aangetroffen. Dit heeft de politie zaterdagmiddag bekend gemaakt.


De kwekerij bestond uit 18 planten en apparatuur. Ook werd nog een zak aangetroffen met daarin gedroogde henneptoppen met een totaal gewicht van 2726 gram. Alles is in beslag genomen.

De kwekerij werd aangetroffen nadat de politie daar ter plaatse kwam naar aanleiding van een melding dat twee mannen bezig waren in te breken in de woning. Bij de woning werd een 54-jarige man uit de gemeente Borsele aangetroffen en aangehouden.

's Avonds werd ook nog een 49-jarige man uit Yerseke in zijn woonplaats aangehouden. Beide mannen zijn overgebracht naar Torentijd. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren