Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beledigende en hinderende mannen opgepakt

Toegevoegd: 19-11-2009, 21.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft donderdagmiddag twee mannen aangehouden voor het beledigen van politieambtenaren in functie en voor het hinderen bij een aanhouding.
 
Een 21-jarige Terneuzenaar had zijn personenauto op het trottoir geparkeerd. Agenten verzochten de man het voertuig op de openbare weg in een parkeervak te plaatsen. De man gaf hieraan geen gehoor en beledigde de agenten.
 
Een plaatsgenoot, een man van 21 jaar, bemoeide zich met de aanhouding en probeerde dit te belemmeren. Een 16-jarige Terneuzenaar wordt ervan verdacht een politiebike te hebben vernield terwijl de agenten zich bezighielden met de aanhoudingen. Alle drie zijn rond 12.20 uur in de Vlietstraat in Terneuzen opgepakt.
 
De 16-jarige is na verhoor heengezonden. De man die de aanhouding belemmerde kreeg een boete van 190 euro, de andere man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (20-11-2009 om 08:59)
Dus voor vernieling word je tegenwoordig maar gewoon heengezonden. Zou beter zijn om hem minimaal een paar weken vast te houden, zo leren ze het natuurlijk nooit
Cor (20-11-2009 om 06:34)
Prima aktie politie alleen de bedragen zijn te laag.
Marinet (20-11-2009 om 06:20)
In wat voor wereld leven we,totaal geen ontzag voor onze meerdere,op z,n leeftijd waar moet dat naar toe met de jeugd van deze tijd,de angst om s,avonds buiten te zijn word steeds groter,arme jeugd.
J (19-11-2009 om 22:09)
Goed gedaan van de politie optreden met die hap eindelijk laten zien dat de wet de wet is er loopt al genoeg TUIG rond!!!!
Cookie-instellingen beheren