Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (24-11-2009 om 12:00)
War triest wat erg! Ik hoop dat deze baby dan ook nooit meer naar de moeder terug gaat. Deze moeder kiest liever voor drugs dan voor haar eigen kind. Een kind achterlaten zal een liefdevolle moeder NOOIT doen. Ik wens het kindje een hele lieve Mama en Papa toe.
Moeders (24-11-2009 om 11:59)
Ik denk dat de baby een stuk beter af is in het ziekenhuis dan met een verslaafde moeder zwervend door de straten! Ik hoop dat dit kindje door lieve mensen geadopteerd zal kunnen worden en een fijne toekomst tegemoet kan gaan.
Een moeder (24-11-2009 om 11:42)
Heel erg maar ze kan het beter in het ziekenhuis achterlaten dan ergen op straat of bij de vuilnis
Roos (24-11-2009 om 11:39)
Om eerlijk te zijn vind ik dit wel een goeie beslissing van deze vrouw. Wat voor toekomst zou het kind hebben bij haar niks dusssssss dus plaats het bij iemand waar veel liefde en geborgenheid gegeven kan worden lijkt mij de beste beslissing
MJT (24-11-2009 om 11:25)
Wat triest; voor vrouw en baby, want die zal waarschijnlijk verslaafd geboren zijn. Wat een triest (begin van een) leven.
Vlissingse (24-11-2009 om 11:21)
Het lijkt me vreselijk om je kind weg te moeten brengen,maar vind het een erg dapper en wijs besluit
Cookie-instellingen beheren