Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 70 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (24-11-2009 om 15:07)
Ondanks haar meervoudige verslaving was de moeder zo bijdehand om haar baby daar te laten waar het goed verzorgd zou worden. zelf kan zij dit niet, ik hoop dat het kind ergens door liefdevolle ouders zal worden opgevoed.
Paula (24-11-2009 om 14:53)
Heel erg dat het zo is. Vind het een dapper besluit van de moeder.Zal zeker heel veel pijn doen, maar kiest voor een beter leven voor haar kind. De vraag die mij bezig houd is wat is de reden dat ze is gaan gebruiken, vaak zit er een oorzaak achter.
Souburger (24-11-2009 om 14:48)
Wat nou triest voor de vrouw,het is triest voor de baby,die een moeder als zwerfer heeft en misschien nog wel een junkie is ook,ik hoop dat de baby niet meer naar haar terug gaat ,wat een wereld is dit toch .
Jop (24-11-2009 om 14:47)
Had toch liever gehoord dat wij als samenleving de vrouw goed opgevangen hebben en dat het nu goed ging met moeder en kind.Maarja u wijst liever en doet niks!!!! Ook dit stukje maatschappij zijn WIJ.
Edwin (24-11-2009 om 14:39)
Voor iedereen die hier negatief comentaar op heeft ...ik ken deze vrouw en weet wat ze moet doorstaan !!!!voordat je gelijk met een oordeel klaarstaat loop eens een tijdje in haar schoenen en kijkl dan nog eens !!!!!!!!
Fam lindhout (24-11-2009 om 14:34)
Nou Sjoukje , je reactie vind ik nogal grof, weet jij soms de redenen waarom deze vrouw aan de drugs enz. zit?weet jij onder welke druk ze staat, ,of wat ze allemaal al heeft meegemaakt?Het is triest dat het zover komt, en ik hoop dat de moeder hulp zoekt om haar problemen te overwinnen.
Cookie-instellingen beheren