Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 203 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cheleen* (24-11-2009 om 16:02)
@Marga. Als de moeder nou geen keus had? Ze is misschien wel ernstig verslaafd en weet niet wat ze doet. Van drugs kom je niet snel af. Ik vind het een goede en slimme beslissing!
Geertje (24-11-2009 om 15:54)
Hopelijk krijgen moeder én kind de hulp en bescherming, die ze nodig hebben om samen een volwaardig bestaan op te bouwen. Wij zullen voor hen bidden, bid met ons mee! En voor degene, die haar kent: Misschien wilt u haar in contact brengen met een hulpverleningsorganisatie?
Zeeuw (24-11-2009 om 15:46)
Vraag is hoe ze aan dat kind komt. Ik hoop op een goede toekomst voor het kind
Kees (24-11-2009 om 15:37)
Kind is hier welkom hoor laat het maar naar hier toe komen heeft het tenminste een toekomst
Karel (24-11-2009 om 15:37)
Ik hoop voor het kindje dat het geen schade heeft opgelopen door het gebruikt van zijn moeder! En hopelijk doet jeugdzorg het nou eens goed! zodat dit kind een goede toekomst te gemoed gaat zonder zelf ook verslaafd te raken e.d.
Kind (24-11-2009 om 15:10)
Ik hoop dat dit allemaal goed komt met moeder en kind, maar laat het kind dan niet in handen van jeugdzorg komen want dan is het gedoemd te mislukken.
Cookie-instellingen beheren