Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (24-11-2009 om 17:18)
Er is maar één ding dat meer triest is dan het moeten achterlaten van je kind en dat is de stompzinnige reactie van sommige mensen alhier. A.U.B. vind de moeder en regel iets voor haar, ze gaat, naar mijn mening nu door een hel.
Vlissingse (24-11-2009 om 17:16)
Nou hoe ze aan dat kindje komt lijkt me niet zo moeilijk.Ik vind dit getuigen van moederliefde.Altijd die negatieve reactie's ertussen.Wees blij dat ze zo'n verstandige beslissing heeft genomen. En niet een egoistische,zoals sommige van de negatieve reactie's waarschijnlijk wel hadden gedaan.
Mayar (24-11-2009 om 16:55)
Wat moet die arme moeder in de knel zitten. Ik vind het enorm moedig dat ze haar kindje achter gelaten heeft in het ziekenhuis, waar ze zeker weet dat er voor het kindje gezorgd zal worden. Hopelijk vind zij ooit ook de juiste hulp.
Wensmoeder (24-11-2009 om 16:15)
Kan je dat kindje adopteren? ik kan namelijk geen kinderen krijgen. Maar dat moet je natuurlijk pleegouder zijn? Wel heel erg voor beide natuurlijk.
Maria (24-11-2009 om 16:10)
Ik vind het van de ( dak- en/ of thuisloze ) moeder een heel dapper besluit. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, het had misschien een hele andere wending kunnen nemen. Zij kiest voor het welzijn van haar kind boven dat van haar zelf, dat is pas moederinstinct!
Ineke (24-11-2009 om 16:04)
Wat een start in het leven..hopen dat het kindje via Jeugdzorg in een liefdevol pleeggezin wordt opgenomen !! Triest voor de moeder, om nu zo te moeten leven, net bevallen, weer zwervend....
Cookie-instellingen beheren